Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over Tournify

Ons nieuwe helpcentrum is nu beschikbaar

Uitgebreide instructies, video's en veel meer antwoorden

Waar kan ik Tournify voor gebruiken?

Met Tournify kan je een sport of e-sport toernooien ondersteunen. Als organisator kan je gemakkelijk teams beheren, een toernooi-indeling maken, het wedstrijdschema plannen en vervolgens de uitslagen invullen. Deelnemers kunnen alles volgen via een publieke website die jij kunt aanmaken. Je kunt Tournify gebruiken voor bijna alle soorten sport of e-sport en of je nou werkt met teams of individuele spelers. Niet zeker of jouw sport ondersteunt wordt? Maak een gratis toernooi aan, of neem contact met ons op.

Heb ik een account nodig om Tournify te gebruiken?

Ja, als je een toernooi organiseert moet je een account aanmaken. Op die manier kunnen we het toernooi opslaan en alleen voor jou toegangkelijk maken. We vragen bij het aanmaken van een account alleen om je e-mailadres en je kunt zelf een wachtwoord kiezen. Deelnemers aan het toernooi kunnen zonder een account het toernooi volgen.

Hoeveel mensen kunnen er tegelijk op één account ingelogd zijn?

Daar zit geen limiet aan. Je kunt dus je inloggegevens delen met een mede-organisator en tegelijkertijd aan het zelfde toernooi werken. Maar je kunt ook met meerdere accounts aan hetzelfde toernooi werken door deze toe te voegen via Deelnemers > Beheerders. Als hoofdbeheerder stel je de rechten in. Zo kan je bijvoorbeeld één account voor de scheidsrechters maken, waarmee ze alleen uitslagen kunnen invullen. Je kunt daarnaast ook een inloglink met individuele teams of scheidsrechters delen, waarmee ze alleen hun eigen wedstrijden kunnen invullen. Ga hiervoor naar de pagina 'Deelnemers' en kies voor 'Inloglink' onder 'Informatie over de teams/scheidsrechters'.

Is internet nodig om Tournify te gebruiken?

Ja, je hebt internet en een moderne browser nodig. Dan kan je Tournify op elk apparaat (pc, laptop, tablet, mobiel) gebruiken. Tournify werkt het beste op Google Chrome. Gelukkig hebben de meeste verenigingen goede WiFi, of kan je de 4G verbinding van je telefoon gebruiken.

Is er ook een Android & iOS app?

Ja! Elk toernooi met een Pro, Wereldklasse of Legendarisch upgrade kan getoond worden in de Tournify app die beschikbaar is voor Android & iOS telefoons. Met handige push notificaties mist niemand meer een wedstrijd. Via de app is het ook mogelijk om als speler of scheidsrechter uitslagen in te voeren, als je inlogt met je unieke inloglink. De beheeromgeving van Tournify werkt gewoon in je browser en niet als app. Het maken van een speelschema doe je het beste op een groter scherm, maar de website is uiteraard ook helemaal geschikt voor gebruik op je mobiel.

Ik mis een sport of functie. Kan ik dat ergens doorgeven?

Heel graag zelfs! We vinden het leuk om te weten welke nieuwe ontwikkelingen je graag aan Tournify wilt zien. Daarom hebben we een speciale pagina gemaakt voor nieuwe ideeën, die vind je hier: www.tournify.nl/manage/features. Je kunt ook stemmen en reageren op ideeën die andere gebruikers hebben aangedragen.

;